Ga naar de inhoud

De Essentie van Joomla 1.6

Ik ben momenteel volop bezig met de voorbereidingen voor een nieuw Joomla boek: De essentie van Joomla 1.6. De nieuwe versie staat voor de deur nu 1.6 rc1 beschikbaar is. De definitieve versie wordt rond half januari 2011 verwacht. Is er een nieuw boek over Joomla 1.6 nodig? Het antwoord hierop is: niet voor erg ervaren gebruikers. Zij zullen aan enkele korte instructies voldoende hebben om met het systeem aan de slag te gaan. Maar voor beginners absoluut en ook voor de wat minder ervaren gebruikers is het absoluut nuttig om de nieuwe functies goed te leren kennen.

Het boek zal natuurlijk niet alleen ingaan op de nieuwe functies van versie 1.6, maar Joomla van voor tot eind behandelen. Ook het aanpassen en maken van Joomla templates komt aan bod.

Oh ja, het voorbeeld van de omslag die je ziet is een voorlopige werkversie. Het kan zijn dat deze nog wijzigt.

De verwachte releasedatum is februari 2011. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hiernaast even in op mijn nieuwsbrief. Een vooruit bestelling kan inmiddels al bij computerboek.nl

3 reacties op “De Essentie van Joomla 1.6”

    1. Hallo Patrick
      Je hebt gelijk hoor, ik was in januari al klaar, maar je ziet hoe lang zoiets dan vervolgens nog duurt (opmaken, controleren, drukken). Het duurt mij ook veel te lang.
      Ik heb zojuist vd uitgever vernomen dat ze eind volgende week binnen gaan komen. Dat betekent dat het boek vanaf ongeveer de 25e in de winkels zal liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *