Ga naar de inhoud

Prijzen

Natuurlijk bied ik diensten aan voor iedereen die hulp nodig heeft bij het opzetten van een website over het onderhouden ervan.

Nieuwe website laten maken

Wat kost het maken van een nieuwe website? Daar kunnen we geen pasklaar antwoord op geven. De prijs van een website is namelijk van veel factoren afhankelijk. Een gesprek begint met jouw doelstellingen. Wat wordt het belangrijkste doel van jouw website? Aan de hand van dit gesprek bepalen we samen het plan. We bespreken welke functionaliteit je nodig hebt en welke oplossing(en) daarbij passen. Dit plan leidt tot een financieel voorstel, passend bij jouw budget.

Vind je dit nog iets te vaag omdat je toch een prijsindicatie wilt weten? We kunnen daar wel iets over zeggen natuurlijk. Een basis website op basis van WordPress bieden wij vanaf €695 excl. btw. Realisatie van een website inclusief webshop kan vanaf €1495, excl. btw.

Onderhoud en support voor bestaande websites

Heb je een bestaande website en heb je hulp nodig bij het onderhouden ervan? Wij bieden diverse mogelijkheden voor de verschillende open source oplossingen waarmee wij werken. Zo kennen wij onderhoudspakketten voor WordPress en Joomla, vanaf €240 per jaar, exclusief btw.