Natuurlijk bied ik ook de nodige diensten aan voor iedereen die wat hulp nodig heeft bij het opzetten van een Joomla website over het onderhouden ervan. Ik lever ook de nodige WordPress diensten.

Joomla Support
Voor gebruikers van Joomla die regelmatig wat vragen willen stellen, hulp nodig hebben bij het upgraden van Joomla en extensies, bied ik het Joomla support contract. Voor een bedrag van €230 (excl. BTW) ben je een jaar lang verzekerd van backups en updates. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

Een Joomla website op maat
Voor een complete oplossing, op basis van een maatwerk- of standaard-template bied ik verschillende mogelijkheden. Al dan niet inclusief hosting bij onze partner Byte. Er is veel mogelijk, waardoor het altijd beter is om gezamenlijk goed te kijken naar je wensen en op basis daarvan een voorstel te doen. Maar een Joomla website hoeft je niet altijd duur te zijn. Inclusief een vertaling van een standaard theme en basis aanpassingen tbv je eigen huisstijl heb je al een complete Joomla site vanaf €695 excl btw. Neem contact op en ik bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden met je!

Naast mijn activiteiten op het gebied van Joomla, zet ik ook WordPress zeer regelmatig in als oplossing. Beide systemen hebben zo hun eigen voor- en nadelen. De één is niet per definitie beter dan de ander. Op mijn andere blog kun je meer leren over WordPress.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search