Ga naar de inhoud

WordPress Arnhem

Jouw WordPress webdesigner

Ben je op zoek naar een goede WordPress webdesigner in de regio Arnhem? Zoek niet verder dan nodig! Joomblocks.com is een klein webdesign bureau in Arnhem, met een brede kennis. De soms complexe techniek maken wij begrijpelijk. Hoewel WordPress een gebruiksvriendelijk systeem is, is het opzetten van een goede basis essentieel.

Social media, zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing? Wij zetten graag alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Met een gedegen en goed uitvoerbaar plan wordt jouw bedrijf ook beter zichtbaar in Google en andere zoekmachines!

Open source oplossingen

Wij werken vrijwel uitsluitend met ‘open source’ technieken. Naast WordPress werken we bijvoorbeeld ook met Joomla en Magento. Wat ‘open source’ precies betekent? Het houdt in dat de programmacode van de systemen waarmee wij werken vrij beschikbaar is. Gratis door iedereen te gebruiken. Maar het feit dat de software gratis te gebruiken is, is niet het belangrijkste voordeel. Het grote voordeel van open source oplossingen zit hem vrijwel altijd in de open structuur. En daarmee de uitbreidbaarheid en flexibiliteit van die oplossingen.

Bijkomend voordeel van deze open source oplossingen is dat er veel aanbieders zijn die er gebruik van maken. Dat houdt ons scherp er geeft jou de vrijheid om te werken met wie je maar wilt. Een website of webshop gemaakt door Joomblocks.com is altijd jouw volledige eigendom. Er is bij ons nooit sprake van ‘vendor lock-in’. Wanneer wij je niet goed zouden ondersteunen ben je vrij om te gaan waar je maar wilt. En juist de open source systemen zoals WordPress of Joomla maken dat uitstekend mogelijk.

Joomblocks.com is al sinds 2009 bezig met het bouwen van websites en webshops, gebouwd op basis van deze oplossingen. WordPress zetten we daarbij het meeste in. Waarom? Omdat het de mogelijkheid geeft om voor een relatief lage investering een ijzersterk en toekomstig platform neer te zetten.

De laatste 10 jaar bevindt ons webdesign bureau zich in Arnhem. We hebben inmiddels een schat aan ervaring opgedaan! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen het je graag!

robbert ravensbergen webdesigner arnhem

WordPress webdesign bureau Arnhem

Hoewel wij gevestigd zijn in Arnhem en van daaruit opereren, bevinden onze klanten zich verspreid over het hele land. Van Noord Groningen tot diep in Limburg. Afstand is tegenwoordig geen belemmering meer om op een goede manier samen te kunnen werken met elkaar.

Onze WordPress websites en webshops zijn vanzelfsprekend goed bruikbaar op alle gangbare apparaten. Van smartphone tot desktop of laptop. Daarbij is een door ons geleverde website optimaal voorbereid voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Heb je een bestaande website die aan vervanging toe is? In zo’n geval besteden wij speciale aandacht aan de migratie. Je wilt namelijk niet dan je de opgebouwde posities in de zoekmachines weer verliest. Dat is ook nergens voor nodig, mits juist uitgevoerd. Wij helpen je graag verder en zorgen voor een optimale start van jouw nieuwe website!